Top

Workshop

  • Workshop
  • Workshop
  • Workshop
  • Workshop
  • Workshop
14,95

Regelmatig verzorgen wij leuke workshops als aan de slag met krijtverf, tekstbord maken, aftelblokken maken, decoupage techniek en kerstworkshop. Ook is het mogelijk een workshop te organiseren bij u thuis of op uw werk. Wij geven veel workshops voor vriendinnenuitjes, voor vrijgezellenfeestjes, voor zussendag, voor verjaardagen en voor teamuitjes of gewoon gezellig met collega's. Ook organiseren wij deze regelmatig voor personeelsverenigingen. 

De workshop aftelblokken maken duurt 1,5 uur en je gaat na een gezellige avond met een handige set aftelblokken naar huis. De blokken zijn het hele jaar te gebruiken!
Dara:
14 november 20.00-21.30 uur
19 november 20.00-21.30 uur
Locatie: Amersfoort
Nu van 14,95 voor 13,00 euro

Of ga je voor het maken van een tekstbord met eigen tekst. Zo maak je jouw unieke tekstbord, dat niemand aan de muur heeft hangen! Uiteraard kies je ook zelf de kleur van de ondergrond en de kleur van de tekst. Superleuk om te doen en neem gezellig je vriendin, moeder, zus of collega mee!

Aanmelden voor onze workshops is hier mogelijk. Wanneer geen workshop naar keuze beschikbaar is, kunt u zich via de mail aanmelden, wij brengen u dan op de hoogte wanneer deze weer is ingepland. Workshops op locatie worden altijd in overleg gepland.

Betalen is mogelijk via Ideal of kies voor de optie vooraf overmaken. Indien u voor de tweede optie kies, vragen wij u uiterlijk 14 dagen voor de datum van de workshop uw betaling te voldoen.

Na het aanmelden ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanmelden met daarin nadere informatie. Mocht u daarna nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Mocht u op de dag van de workshop onverhoopt verhinderd zijn, dan zoeken wij graag in overleg met u naar een nieuwe passende datum.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over