Top

Reisdagboeken en logboek klompenpaden

Nieuw
  • Reisdagboeken en logboek klompenpaden
  • Reisdagboeken en logboek klompenpaden
  • Reisdagboeken en logboek klompenpaden
6,99

Wie houdt er nu niet van reizen? Of wie kent er nu niet iemand die graag van reizen houdt? Of zoek een kadootje voor de kids als je met vakantie gaat? Bekijk nu deze superleuke travel dagboeken! En uiteraard is er ook een kids variant, superleuk en ook nog eens heel vriendelijk geprijsd!

Een travel dagboek is heerlijk om altijd bij de hand te hebben als je op reis bent, zodat je er al je aantekeningen en reisverslagen in kunt schrijven. Het formaat is A5 dus je stopt het gemakkelijk in je handbagage.
Ook kinderen vinden het geweldig om in de vakantie een dagboek bij te houden. En om hen daarbij te helpen is de kids editie voorzien van invulvragen.

Voor de liefhebbers van klompenpaden in de provincies Gelderland en Utrecht, is er het logboek klompenpaden. Een mooi boek in A5 formaat waarin alle klompenpaden zijn opgenomen en waarbij per gelopen klompenpad de bevindingen kunnen worden genoteerd als datum, weersgesteldheid, medewandelaars, uitrustpunten en een algemeen verslag van de wandeling.

Het mijn reisdagboek is voorzien van een elastiek-sluiting. Het Travel reisdagboek, Mijn reisdagboek kidseditie en het Logboek klompenpaden zijn voorzien van een magneetsluiting in de kaft.

- Mijn reisdagboek € 14,95
- Travel reisdagboek € 6,99
- Mijn reisdagboek kidseditie € 7,99
- Logboek klompenpaden € 9,99


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over