Top

Nieuws

20 februari 2018
We zijn al weer even op weg in 2018 en wij vonden dat het tijd is voor wat veranderingen in onze webshop. Wij hebben wat rubrieken gewijzigd, er zijn wat artikelen uit het assortiment gegaan en er worden weer nieuwe artikelen toegevoegd.Kijkt u gerust eens rond. Een en ander is al veranderd en de komende tijd zullen wij nog meer gaan wijzigen.
Vanaf dit jaar stoppen wij met markten en braderieën, omdat het erg druk is in onze webshop.
Binnenkort staan Moederdag, Vaderdag en afscheid juffen weer voor de deur en dat betekent dat wij hiervoor nu al onze voorbereidingen aan het treffen zijn, om bestellingen hiervoor zo snel mogelijk voor u te kunnen verwerken.
Ook dit jaar staan wij weer voor u klaar met de leukste, unieke en persoonlijke kadootjes!


28 september 2017
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november geven wij weer superleuke workshops tijdens de Kreadoe in Utrecht! Kom jij ook een tekstbord maken (12,50 euro), aftelblokken (10 euro) of een sint aftelkalender (5 euro) maken?
Voor meer info:
http://www.kreadoeworkshops.nl/workshop/maak-een-tekstbord-aftelblokken-of-een-sint-aftelkalender/

5 augustus 2017
De afgelopen maanden hebben we heel veel bestellingen voor Moederdag, Vaderdag en eindkadootjes voor de juffen verwerkt. Heel veel klanten wisten ons te vinden en we kregen heel veel leuke reacties van tevreden klanten. Intussen is de zomervakantie ingetreden en doen we het even wat rustiger aan. Echter zo lijkt het aan de voorkant, achter de schermen werken we gewoon door en zijn we al weer volop bezig met nieuwe producten voor met name sint en kerst. Houd onze webshop dus in de gaten, want binnenkort voegen we weer leuke nieuwe items toe! Voor nu wensen wij al onze klanten een hele fijne zomer!

4 januari 2017
Wij wensen al onze klanten een heel mooi, gelukkig en creatief 2017!

Om ook dit jaar weer creatief aan de slag te gaan, hebben wij nieuwe data voor workshops gepland. Je vindt ze in de rubriek Workshops. Er is voor ieder wat wils: tekstbord maken, foto op hout of aan de slag met krijtverf. Opgeven kan via het item workshops, daar is ook te zien op welke data nog plek is.
Bij minimaal 6 personen geven wij de workshops ook op locatie. Een datum hiervoor wordt in overleg bepaald. In principe is iedere dag van de week hiervoor mogelijk.

Ook in de andere rubrieken worden artikelen toegevoegd, dus neus gerust af en toe eens rond in onze shop. Voor de kadootjes geldt hetzelfde als voor de tekstborden, the sky is the limit! Heb je een wens of een idee, neem gerust contact op. Langs niet alles staat in onze webshop. Zo maken wij bijvoorbeeld ook herdenkingsartikelen bijvoorbeeld in de vorm van een houten hart met ster, een glasplaatje in een houder met een mooi gedicht of een tekst op plexiglas.

Ook voor geboortestickers voor op het raam kunt u bij ons terecht. Vraagt u gerust vrijlblijvend een prijsopgave.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een kraamkadootje, een verjaarsdagsgeschenk, een herdenkingsartikel, een uniek kledingstuk, een kadootje voor jezelf of een leuke workshops (al dan niet ter gelegenheid van bijvoorbeeld een personeelsbijeenkomst, een verjaardag of een vriendinnenavond) hiervoor kunt u allemaal bij ons terecht.

27-11-2015
Kijk snel in de rubriek Tekstborden voor leuke nieuwe borden! Ook leuk om cadeau te geven. Tekstbord welkom in mijn kapsalon, beautysalon, pedicure en nagelstudio. Te leuk!