Top

Over De Schatkamer van Sophie

De Schatkamer van Sophie bestaat sinds maart 2015. Met dank aan mijn lieve dochter dat ik haar naam voor mijn webshop mag gebruiken!

De Schatkamer van Sophie verkoopt leuke en unieke gepersonaliseerde kadootjes voor diverse gelegenheden als Moederdag, Vaderdag, afscheid juffen. Daarnaast verkopen wij tekstborden en unieke items voor kids en kraamkadootjes. 

Voor de leukste gepersonaliseerde kadootjes kunt u bij ons terecht! Heeft u een leuk idee, overleg gerust met ons want niet alles staat op onze website. The sky is the limit!

Verder verkopen wij unieke tekstborden en kleinmeubels als krukjes, stoeltjes en tafeltjes.

In de rubriek Schatten verkopen wij unieke (soms handgemaakte) woonaccessoires en gerestylde meubeltjes. Van deze artikelen is slechts één uniek exemplaar beschikbaar! Neem gerust eens een kijkje in deze leuke rubriek welke regelmatig zal worden aangevuld met nieuwe "oude" artikelen. Voor deze artikelen geldt op is ook echt op!


Ook geven wij regelmatig workshops. Bijvoorbeeld de workshop "Aan de slag met krijtverf!". Tijdens de workshop maakt u kennis met krijtverf en leert u diverse technieken om met de krijtverf aan de slag te gaan. Nadat we eerst hebben geoefend gaan we echt aan de slag en gaat u naar huis met bijvoorbeeld een leuk krukje of een fotolijst, etc. Een andere leuke workshop is de workshop Tekstbord maken. Lever je eigen tekst aan en maak een tekstbord (30x40 cm) geheel naar eigen wens (eigen tekst, kleur bord en kleur tekst naar keuze). Daarnaast is de workshop Aftelblokken ook een aanrader en de workshop Foto op hout is ook heel populair! Voor meer informatie en data kijk even onder het kopje Workshops.