Top

Kletspot

  • Kletspot
  • Kletspot
  • Kletspot
  • Kletspot
13,95

De Kletspot is een decoratieve glazen pot vol met grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma's. Met deze Kletspot met 200 vragen en dilemma's heb je met elkaar de leukste ouderwetse tafelgesprekken. Superleuk om kado te geven of om zelf op tafel te zetten. Staat ook nog gezellig! Kortom, de Kletspot is een uniek cadeau voor elke gelegenheid. Super om te geven, nog leuker om te krijgen! Garantie: 100% vermaak!

De kletspot is een origineel en betaalbaar kado, bijvoorbeeld voor een verjaardag of huwelijk, voor 5 december of voor kerst! Of voor de juf aan het eind van het schooljaar als afscheidskadootje. Of voor de meester natuurlijk :-)

De Kletspot is ook superleuk voor kinderen! Kinderen vinden dit ook erg leuk! Bovendien is het ook erg leerzaam. Het leert je om ergens over na te denken en dit te verwoorden, het leert kinderen op hun beurt wachten, want als je allemaal door elkaar gaat praten dan hoort niemand meer wat er wordt gezegd. Verder leren ze ook vast nadenken over hun antwoord en zo leuk om te zien dat ze op hun stoel zitten te popelen tot zij hun antwoord mogen vertellen.

Tip: vergeet niet de pot mee te nemen op vakantie! De kids kletspot is ook leuk om te gebruiken op een kinderfeestje!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over