Top

Gieter met tekst "Bedankt dat je mij hielp groeien lieve juf"

  • Gieter met tekst "Bedankt dat je mij hielp groeien lieve juf"
  • Gieter met tekst "Bedankt dat je mij hielp groeien lieve juf"
  • Gieter met tekst "Bedankt dat je mij hielp groeien lieve juf"
  • Gieter met tekst "Bedankt dat je mij hielp groeien lieve juf"
  • Gieter met tekst "Bedankt dat je mij hielp groeien lieve juf"
4,95

Deze leuke gieter is een superleuk kadootje om aan het eind van het schooljaar aan de juf te geven, of natuurlijk aan de meester! De gieter kan ook worden gemaakt voor de leidster als afscheid van het kinderdagverblijf of wanneer je kindje wisselt van groep. Of aan oma, als blijk van waardering voor het oppassen, of de oppas, of de gastouder, etc etc.

Er is keuze uit de kleuren:
- blauw
- lime
- zwart
- wit
In het menu kunt u een keus maken uit de verschillende kleuren.

U ontvangt de gieter (blauw, lime, zwart) standaard met een witte tekst en de witte gieter met een zwarte tekst. Als u een andere kleur tekst wilt, geeft u dit dan aan in het opmerkingenveld aan het eind van uw bestelling. Er is de keus uit de kleuren fuchsia, rood, groen, donkerblauw, lila en goud. Een zwarte gieter met een gouden tekst is ook erg leuk! Voor de kleur van de tekst geldt geen meerprijs!

Aangepaste persoonlijke tekst
U kunt ook kiezen voor een aangepaste tekst bijvoorbeeld de naam van de juf en/of de naam van je kindje op de gieter. Hiervoor is de meerprijs:
1,50 euro voor 1 gieter
of 1 x 2,50 euro voor 2 gieters of meer. 
In het menu kun je kiezen voor de meerprijs wanneer je een aangepaste tekst wilt op 1 gieter.
Voor de optie aangepaste tekst bij 2 gieters of meer kun je de optie kiezen AAN HET EIND van je bestelling BIJ VERZENDOPTIES. 
Als we deze optie namelijk hier aanbieden, dan wordt per gieter deze meerprijs berekend en dat is niet de bedoeling, want het is eenmalig 2,50 euro. U kunt dit dus aangeven aan het eind van uw bestelling.
Mocht u het vergeten, dan zullen wij dit handmatig voor u aanpassen en ontvangt u een aangepaste factuur.

Als u voor deze optie kiest, kunt u geen andere verzendopties kiezen. Indien gewenst (bijvoorbeeld optie afhalen) dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld aan het eind van uw bestelling.

LET OP: meester of leidster ipv juf of ons ipv mij wordt beschouwd als standaard tekst. Dus hiervoor geldt GEEN meerprijs.

Wilt u uw wensen opgeven in het opmerkingenveld aan het eind van uw bestelling? Hier kunt u ook aangeven in welke kleur u de tekst wilt. Standaard is de tekst wit en op de witte gieter zwart. U kunt ook kiezen uit de kleuren donkergrijs, rose, blauw, donkerblauw, rood en mint voor de tekst.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@