Top

Afscheid juf, meester, leidster kinderdagverblijf

Aan het eind van het schooljaar wil je natuurlijk de juf of meester bedanken voor het leuke schooljaar! De Schatkamer van Sophie heeft leuke originele én betaalbare kadootjes. Er is voor ieder wat wils. Kies je voor een gieter met tekst, een leuke mok of een tas? Of liever voor een stoffer en blik, een klokje of een sleutelhanger? U ziet het al, wij houden van originele én praktische kadootjes.

Een gieter met de tekst "Lieve juf, bedankt dat je mij hielp groeien" is een superleuk cadeau! We hebben een leuke actie, als je je gieter(s) bestelt voor 1 juni a.s. dan maken we de naam van je kindje gratis op de gieter! U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld aan het eind van uw bestelling.

Of kies je voor een van de leuke mokken voor de juf? Dit is in ieder geval een praktisch kadootje! De mokken voor de juf zijn er in 4 varianten. Kies je voor de uiltjes, de hartjes, de liefste juf of superblij met een juf zoals jij.. aan jou de keus!

Ook hebben wij leuke tassen met teksten voor de juf. Hierbij is de keus uit twee varianten:
- Bedankt voor het fanTAStische schooljaar
- Mijn bijnaam is juf, maar mijn volledige naam is juhhhuuhuuufff!
Hierbij kunt u kiezen voor een vilten tas in grijs of zwart en de kleur tekst kan naar keuze. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld aan het eind van uw bestelling.

De klokjes zijn te bestellen in verschillende kleuren en dit geldt ook voor de kussens. Van de sleutelhangers zijn ook diverse varianten beschikbaar, deze komen binnenkort ook in de webshop beschikbaar.

Voor alle artikelen in deze rubriek geldt dat de levertijd ongeveer een week is. Dit is afhankelijk van de drukte. Wij zullen u altijd laten weten wanneer uw bestelling wordt verzonden. Bestelt u ruim op tijd, dan heeft u het ook ruim op tijd in huis en kunt u het niet meer vergeten! Heerlijk toch om geen stress te hoeven hebben aan het eind van het schooljaar, heeft u mooi tijd om te starten met de voorbereidingen voor uw vakantie ;-)
Wist u dat wij uw kadootjes desgewenst gratis voor u inpakken?

Aftelblokken!
23% Korting

Aftelblokken!

€ 12,95 € 10,00
Boekje leuke quotes voor de juf
Nieuw
Kletspot

Kletspot

€ 13,95
Kussen met tekst

Kussen met tekst

€ 12,99
Mok voor de juf

Mok voor de juf

€ 6,75
Spiegel voor de juf of meester
24% Korting

Spiegel voor de juf of meester

€ 8,50 € 6,50
Stoer Steigerhouten tekstbord Voor de leukste juf
39% Korting
Tas met leuke tekst!

Tas met leuke tekst!

€ 9,50