Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Afscheid juf, meester, leidster kinderdagverblijf

Aan het eind van het schooljaar wil je natuurlijk de juf of meester bedanken voor het leuke schooljaar! De Schatkamer van Sophie heeft leuke originele én betaalbare kadootjes. Er is voor ieder wat wils. Kies je voor een gieter met tekst, een leuke mok of een tas? Of liever voor een stoffer en blik, een klokje of een sleutelhanger? U ziet het al, wij houden van originele én praktische kadootjes.

Een gieter met de tekst "Lieve juf, bedankt dat je mij hielp groeien" is een superleuk cadeau! Of kies je voor een van de leuke mokken voor de juf? Dit is in ieder geval een praktisch kadootje! De mokken voor de juf zijn er in 4 varianten. Kies je voor de uiltjes, de hartjes, de liefste juf of superblij met een juf zoals jij.. aan jou de keus!

Ook hebben wij leuke tassen met teksten voor de juf. Hierbij is de keus uit verschillende varianten:
- Bedankt voor het fanTAStische schooljaar
- Mijn bijnaam is juf, maar mijn volledige naam is juhhhuuhuuufff!
- A teacher 
- Uiteraard kunt u ook kiezen voor eigen tekst naar keuze! Wanneer u hiervoor kiest, kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld aan het eind van uw bestelling. 
U kunt een keus maken uit een tas in de kleur grijs of in de kleur wit. En u kunt ook zelf kiezen in welke kleur u de opdruk wenst. 

De klokjes zijn ook weer even terug in ons assortiment. Voor dit superleuke artikel geldt op is op!! De klokjes zijn te bestellen in verschillende kleuren en dit geldt ook voor de kussens. Komende week verschijnen er nog een tweetal nieuwe artikelen voor de juf! We houden nog even geheim welke dit zijn, maar we kunnen vast verklappen dat ze erg leuk en gewild zullen zijn!

Voor alle artikelen in deze rubriek geldt dat de levertijd per artikel verschilt. Dit is afhankelijk van de drukte. Wij zullen u altijd laten weten wanneer uw bestelling wordt verzonden. Bestelt u ruim op tijd, dan heeft u het ook ruim op tijd in huis en kunt u het niet meer vergeten! Heerlijk toch om geen stress te hoeven hebben aan het eind van het schooljaar, heeft u mooi tijd om te starten met de voorbereidingen voor uw vakantie ;-)
Wist u dat wij uw kadootjes desgewenst gratis voor u inpakken?

Mok voor de juf of meester
33% Korting

Mok voor de juf of meester

€ 6,75 € 4,50
Klokje met persoonlijke tekst
18% Korting

Klokje met persoonlijke tekst

€ 8,50 € 7,00
Tas met leuke tekst!

Tas met leuke tekst!

€ 10,95
Spiegel voor de juf of meester

Spiegel voor de juf of meester

€ 8,95
(niet meer leverbaar)
Kussen met tekst

Kussen met tekst

€ 12,99
Aftelblokken!

Aftelblokken!

€ 12,95