Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Aftelblokken!

  • Aftelblokken!
  • Aftelblokken!
12,95

Met deze leuke houten aftelblokken tel je samen met je kindje de maanden, weken, dagen of nachtjes (net wat jij leuk vindt) af tot ik jarig ben, tot de vakantie, maar ook tot sinterklaas en tot kerst. Deze leuke aftelblokken zijn dus het het hele jaar door te gebruiken!

De set bestaat uit 5 blokken, twee lange blokken met tekst en drie vierkante blokjes met cijfers waarmee je oneindig veel cijfercombinaties kunt maken. 

De blokken zijn een origineel kraamkadootje. Daarmee weet je zeker dat niemand anders dit geeft. 
De set aftelblokken is ook een superleuk en origineel kadootje voor de juf aan het eind van het schooljaar! Wedden dat de juf deze gaat gebruiken in de klas?

De set kan naar keuze worden besteld met tekst in zwart (zoals op de afbeelding), in donkergrijs, wit, rose, blauw, mint, donkerblauw, rood of turquoise.

Het is nu ook mogelijk om witte blokken te bestellen met zwarte tekst. Dit kunt u ook aangeven in het keuzemenu bij dit product. De meerprijs voor witte blokken is 5,00 euro. Uiteraard kunt u ook kiezen voor witte blokken met tekst in een andere kleur dan zwart. In dit geval is het handigste de kleur naar keuze aan te geven in het opmerkingenveld aan het eind van uw bestelling. 

Levertijd 8 dagen.
Heb je ze eerder nodig? Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld aan het eind van je bestelling.


Verwachte levertijd: 3 dagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code